Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en evighet?

I stjärnrymd möttes vi och blev eviga?

vi var men var?

 

jag var här där du var?

och du var där

där jag var?

alltid och förevigt?

och stjärnor liksom blinkade så där magiskt 

 

och eldar brann

som kometer på vår himmel

 

minns du älskade?

hur vi älskade?

 

 

 

 

hur hemligheter viskades?

i kyssar

 

och änglar liksom omfamnade oss

 

gav oss liv 

med sina vita vingar?

och vi föll

 

 

föll så hårt

i hög hastighet

som ljuset älskade?

 

 

mm 

jag minns 

viskar jag mjukt

 

 

jag ser oss nu 

som skuggorna från elden

fladdrandes mot marken

 

 

det var du och jag då?

 

 

en sekund i en evighet ?

 

och sedan

i en evighet

av längtan?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-04-25 12:42



Bookmark and Share


  Hyonu
Kärlek till dikten
2022-04-02

  Anya VIP
En vacker text med stark vändning i slutet.
2022-03-01

  Mik
Så fint ??
2021-06-04

  Marita Ohlquist VIP
En text som berör mig när jag läser!
2021-04-26

  ULJO
Så fin kärlekspoesi
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP