Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Treat me lika a pile of clothes"



Scattered on the floor
Waiting to be touched
Waiting to be smelled
Waiting to be picked up in a hurry like poetry
Kiss my curves
Iron my blouse
Take me with you...
Like your #ootd
Feeling good on a bad hair day
Yeah! Feeling good on a bad hair day




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-19 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När klädesplagg blir metaforer för stark utlevelse, då är jag med på tåget.. eller kanske med "on the ironing board."
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP