Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild.


levd/porträtt

Som om de första darrande stegen över dåtid,

tog vilan mellan eldstad och utgång.

 

Hon måttade med handen kåtans ursprung,

lät tid begången strömma.

 

vi har alltid något värdefullt att gömma.

 

Där när hon steg in i båten vilade ögonen mot

tills dess att det föll i gömsle bak annat.

 

Inuti höll hon jojken mot hjärtat 

det hon nynnat och famnat 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-28 21:03



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint med kåtan å jojken! Ara sameätnam!
2021-07-29

  KYREUS of Sweden
Rörande - berörande!
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP