Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


när dimman lättar ser vi åter allt i färg

 

dimman höljer i dunkel världen

så svårt att finna stigen på färden

längtan att slå sig till ro vid härden

 

bara tankarna så grumliga slapp vara

tänk om allt vara rosenrött utom fara

om man finge tillhöra någon god skara

 

då dimman lättar kan alla se från sin position

de glada färgerna som nu tecknar sin option

där alla är lika inför regnbågsprismats zirkon

 

det står oss alla ett val eller en miljon

utav valmöjligheters kakafoni i kanon

en dag ska vi resa oss och på livet få fason

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-11 10:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tavla utav rang
som ger klang
och färg till
text, som
sen sitter
som ett berg
inte bara i ben
utan ända in
i ens märg!

2021-09-11

  BenGust VIP
Och en tavla av härlig cirkulär kulörkombinatorik !
2021-09-11

  BenGust VIP
Det finns en stig med ett otal val och
färgkombinationer om man väljer att se det så.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP