Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet


med din smärta

i mina porer

vill jag bära den för dig en stund




Fri vers av carimba
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-27 21:15



Bookmark and Share


    Mejja
Läst den igen! Betydelsefulla ord just nu som jag önskar fanns.
2006-11-02

    Mejja
Starkt griper dessa dina små ord tag om mig!
Få små ord med så stark innebörd.
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

carimba