Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge...

...kan man sakna

 ...kan tomheten leva kvar

...kan tårarna fortsätta rinna?

 

Att du inte finns här

gör så ont i mig

 skaver

 

Jag satt med dig

med min hand i din

när du överlämnade kroppen

satte på dig änglavingarna

och flög iväg

till

GUD




Fri vers av Cajsa
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-07-27 21:20



Bookmark and Share


    Mejja
Ja, "satte på dig änglavingarna och flög iväg till Gud".
Ja där är hon nu lyckligt dansande leende.
Där finns ej längre smärta eller sorg.
2006-07-28

  Håkan Tendell
Sorgligt och vackert.
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg