Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Torka tårar med en Wettex-trasa


Himlen är en Oscarsnominerad filmduk
Jag ler och vinkar till publikhavet
Håller tacktal till min världsbild
och hör jublet i periferin


Porslin och glas
går i kras i mina händer
Blöder repliker och repriser
Akvarell-stänk på nakenscener
Torkar tårar med en klinisk
Wettex-trasa på köksgolvet
Diskbänksrealism


Trumvirvel i ett guldigt kuvert:
“Och priset för bästa regi,
bästa huvudroll, bästa manus
bästa kostym går till ...“



- Hon som klär sig så som hon är skapad
Haute couture





Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-09 18:35



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack Ola, den är ett citat som finns på bild på mitt instakonto med samma namn som här. Tack för feedback och allt :)
2021-12-20

  Ola Rydberg
Bra från första raden
som ändå är en rad som skulle kunna stå för sig själv
2021-12-18

  Zandor
gillar den utstyrseln....;-)
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP