Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man tar till det gamla, när det nya tryter ... hm?


.. "och nu e det vinter"...

.

.

.

dröjer det ännu länge,

hur länge,

säg den som kan,

jag kan inte,

bara klagar

och gör mig till

till åtlöje

månntro .....

.

.

p.s.: man får själv klippa ihop sin sanning på eget foto, så det så!




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-27 10:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kreativiteten är det sannerligen ingen brist på här! Vilken härligt inspirerande bild!
2021-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att mörkret
och kylan snart är slut
så jag i ljus och värme
kan gå ut.
2021-12-27

  Sparvögat VIP
Det vilar en vacker sanning i din fina vinterbild som du delar med dig av…
I isbjörnens favoritväder…
2021-12-27

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver man ha roligt för att orka med
Kramar
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP