Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moralens ståndaktiga väsen somnar då



Fingertoppar mötas
där doftstråk av nyponros och
strimmor av gryningsdimma
spinner silkesbroar mellan natt
och förlåtande morgontimma

Drömmar vakna sida vid sida
där fjädermoln av vintergröna
och tornväktare av lindkrona
flätas samman för att nattfödda
hemligheter förskona


I daggstänkt gräs finner fötter stigen




Fri vers av frostyran
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-01 11:02



Bookmark and Share


    NoMi F
Finner här en mycket fin
poesi
med många vackra ord
och metaforer
Fin läsning
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran