Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofare - läkandets portal


två steg
bakom det skylda vardandet
tystnar så distraktionerna
från sidorna

ännu ett steg
och den första stavelsen
på en ännu ej uttalad fråga
har redan börjat dana
nya vägar




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 173 gånger
Publicerad 2022-03-06 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet