Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR FRED - fotot: min vän Idar


IDAG OCH FÖR ALLTID

Kära Poeter-vän
kära syster, kära bror!

Tack för dina tankar!

Känns  gott att läsa dem

i min finlandssvenska natt.

Sitter och funderar
ifall vi kunde komma samman
alla vi som känner djupt för fred,
kunde komma samman för att utgjuta
fred på vår jord,
för att stifta fred
i varje hjärta
i alla sinnen
mellan alla människor
från väst till öst
från syd till nord
från jord till måne
från dig till mig

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-03-25 02:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa tänk om alla våra röster vore starkare än ondskan som råder på flera platser i världen. Så fint skrivet.
2022-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
ja låt oss smittas av lust till att hålla fred - och smitta andra till tro på att vi kan
lägga ned vapnen - en och en och alla
fylla oss med frid
i freden mellan länder och makthavare

låt oss ingjuta klokhet och mod att värna jorden
värna barnen, barnbarnen och framtiden!!!!
2022-03-27

    Lena Staaf VIP
En önskan som vi alla har!
2022-03-25

  Eva Helene VIP
Varje liten tanke och varje litet ord om fred är betydelsefullt och tillsammans blir vi starka. Tack Monika!
2022-03-25

  Bibbi VIP
Svarar privat.
2022-03-25

  angela Täubert fd Jansson VIP
Absolut. Jag anmäler mig glatt till denna skara.
2022-03-25

    Sefarge VIP
Finns en internationell
Religiös-rörelse som
Bär liknande dina
Tankebanor i sig
Nämligen Bahaí
-rörelsen,kanske
kommer de att
växa nu i tider
som dessa.?

2022-03-25

  Sparvögat VIP
Fina ord, att gå samman för freden som vi alla önskar…
2022-03-25

  Bo Lövhalka
Islandssvenska hälsningar från Reykjavik
2022-03-25

  Kajan VIP
En text med en innerlig önskan, och den visar vägen och ingjuter hopp i dessa svåra tider. En dag så kan det bli som det är skrivet.
2022-03-25

  Klara Ord VIP
En önskan som vi gärna stämmer in i.
2022-03-25

  Kungskobran VIP
I had a dream…. I had a dream..
2022-03-25

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP