Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... det löste sig ...


FÄRSKT SYRE

 

Färskt syre

strömmar in 

i hjärnan min

efter tung period

av gråvitt strävande

 

Färskt syre

gav plats för

nya tankar

sprudlande känslor

mjuka gester

 

Vi vann - 

segheten och

gemenskapen

på Poeter

 

Bilden min:
Gäster från fjärran
för flera år sedan

  

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-05-16 02:22



Bookmark and Share


  WyS VIP
Underbar bild....kontrasterna lyfter!
2024-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
tokhärlig bild med sparkstötting i gröngräset -
gemenskap ger nya tankar, känslor, handlingar
2022-05-17

  Eva Helene VIP
Ja, vi får syresätta oss tillsammans i gemenskap och stöttning.
Härlig bild ovan!
2022-05-17

  Maria Sundelin VIP
Härligt beskrivet
Kramar
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP