Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttorkad

 

 

Att det fanns så

mycket vätska i min kropp

Anade jag ej

 

Fuktig hud non stop

Salt och brunbränd

ständigt törstande efter

nya dopp

 

men mest törstar huden

efter dej 




Fri vers av Howlit
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-08-04 13:49



Bookmark and Share


  Albert
bra beskrivet, åtrå
2006-08-04

  Agnes
Antar att han fullkomligt badade i dig när du kom hem!!! Lyckans dig... ;o)))
2006-08-04

    Xena
låter som någon trots semester saknat någon underbar person kanske?

enkel och effektfull text! Tror det finns någon som blir glad att läsa ?
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit