Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara

Sara
var tog du vägen
jag försökte ringa
men det var ingen där
för att svara

du hittade ditt kall
och lät drömmarna
göra dig likgiltig
du gifte dig med giftet

Sara
var är du
vad gör du nu
jag fortsätter leta
men springer mot evigt mål

jag finns här i dina tankar
jag lever med dig
men jag kan inte leva för dig
jag står på sidan av
och ser på

krampanfallen måste få ebba ut
måste få
gråtas ut

jag klandrar dig inte
för du blev citys offer
det offer
de lovade dyrt och heligt
aldrig skulle behöva skördas
det offer
som offrades för hela samhällets skull




Fri vers av Mikkiz
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-08-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz