Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från 80-talet.


Nära kontraster

Himlen över mig har aldrig varit så lugn som nu

men lägger jag huvudet mot marken
hör jag tydligt
trampandet från miljontals flyende

Jag samlar milsten
i hjärtat
och långsamt krymper världen





Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 582 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-08-09 00:10



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så väl titeln passar med texten
det är inte alltid det blir så
tycker om hur dessa kontraster
kommer nära mig som läsare

och vidgar mitt seende
2007-07-14

  Agnes
Jag samlar milsten
i hjärtat
och långsamt krymper världen

Detta är poesi för mig!
2007-07-04

  * Ammi *
jättebra!
javisst krymper världen.. och lugnet för stormen är oroande
2006-08-09

  Daniel_78 VIP
mm detta var bra tycker jag
andra stycket är mm och frågan är om inte tredje är ännu bättre
trampandet i marken
och milstenar.
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell