Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


utelämnar dej


betraktelse        utelämnad

övergiven           rämnad

återspeglad       hämmad

 

betraktelsens utelämnade

övergivna rämnade återspegling

hämmade betraktelsens utelämnande

 

vid dagens slut horisontsvart
speglingen återspeglade djupet  
från svarthålstjärnens botten

 

kråkans ögonbottens reflex

ljuset spred sitt ljus likt solnedgång

rött likt laser bländande som en rubin

 

betraktelse        utelämnad

övergiven           rämnad

återspeglad       hämmad

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-11 21:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande är ditt utelämnande.

2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP