Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn/porträtt

Hon tänkte att vind höll ett

vatten inom sig, som en sorg blev 

till moln och

formade sig, hon såg ett vatten

nära över sig,

 

det var då hon grät för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-25 20:14



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...tänk
att få vara begråten,


av någpn
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP