Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krispig kyla

Tar pläden på
öppnar min dörr

andas krispig kyla
nysnön lyser

på himmelen lyser
fullmåne och stjärnor

från grannars hus
julljus av olika slag

känner tacksamhet
över de dörrar vi har

som vi kan öppna och stänga
efter eget behag -




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-08 20:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som alltid så mycket klokhet i dina ord. Tycker särskilt om:
"känner tacksamhet
över de dörrar vi har

som vi kan öppna och stänga
efter eget behag -"

Du har så rätt. Jag behöver öva på det. Tack för att du påminner.
2022-12-14

  Respons VIP
Det ör stort att känna tacksamhet över det till synes självklara!
2022-12-10

    Lena Söderkvist VIP
finns rytm i detta vackra julkortspoem med personlig prägel.
2022-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert diktar du vintertid i skönhet och tacksamhet.
2022-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn, ro och harmoni.
2022-12-09

  Solstrale VIP
Ödmjuka värmande rader! Tack!
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP