Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten ..


lager

 

Genom lager av lager av lager. Jag färdas. Jag renas. Skingrar tvivel. Flätar fingrar. Jag byter språk. Lägger stenar i rader. Berusar mig livets andedräkt. Utan rädsla. En själ i läkning. En kropp i samklang. Förförande. Rytmiskt.

Slår handlovarna mot det mjuka trumskinnet.

Så säg; stannar du genom natten.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-14 12:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vackert
hoppfullt
sinnligt
2022-12-17

  Respons VIP
Märkligheten möter verkligheten och beredd att låta sig förföras.
2022-12-17

  Gunnar Hilén VIP
Ser sinnlig längtan.

Känner en som räknar.

En afrikansk dans som börjar få upp tempot.....ta henne !
2022-12-14

  cilax VIP
många lager här
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP