Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


skrynkla /porträtt

 

 

När jag rynkgammal tappar styrkan i hud och ben ska jag luta mig mot en stam av Pil.

Låta kroppen stillna sig, smälta in.

Se hur himmel och äng sakta försvinner ur mitt synfält och när fusionen slutligen tagit över mitt jag,

Då ska jag lövas på nytt och le åt små

fågelbon bland mina häxkvastar.

 

Och se, jag slår vingar mot höjder än en gång.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-22 13:00



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Tycker om ... :-)

Då ska jag lövas på nytt och le åt små

fågelbon bland mina häxkvastar.
2023-04-28

  Anya VIP
Jättefin text om det som snart nalkas. Blir glad över dina vackra ord. Tack!
2023-03-31

  Solstrale VIP
En text med luft under vingarna. En redig dos med livslust du bjuder som smittar läsarjaget. Det är begåvning!
2023-03-23

  KYREUS of Sweden
Underbart vackert,
kära Annika!
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP