Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultat

 

Det var inte hans tårar som rann nerför hans kinder

Det var hennes blod

Hans smutsighet

Hennes sorg

 

 




Fri vers av Charly
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly