Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iallafall?

Jag fick 

iallafall

en blomma?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-14 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP