Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle veta bättre själv

Du gav mig ett löfte och dum var jag som trodde dig

jag ska ju veta bättre själv,

för du kan aldrig hålla vid dina löften.


Så förlåt för att jag trodde dig

förlåt för att jag troddde att jag var din vän,

förlåt för att jag trodde att jag var en del av dig.




Fri vers av Manal
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-11-03 00:52



Bookmark and Share


  Ilana
du var nog en vän men den andra brast i vänskap så inte behöver du ursäkta dig för att du var godhjärtad!
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal