Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän.


Jag är närmare dig än vad du tror



Tro inte att jag är långt bort
bara för att jag inte finns i din närhet.

Tvärtom min vän för jag finns Alltid hos dig
och det är rakt in i ditt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-11-03 00:55



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om vänskap...hoppas den består för alltid. Bra skrivet!
2004-11-03

    Göte Holmlund
som om du är en bra kompis Manal
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal