Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Minns du vad du lovade mig?
om inte så ska jag låta dig minnas.
Jag ska skaka om ditt minne.

Du lovade att alltid finnas för mig
dag som natt.
Du lovade mig faktiskt det

Sen så lovade du en annan sak
att du alltid skulle ha mig i dina ögon.
Som din vackraste ögonsten.

Vilka löften,de betydde ju ingenting
för du har glömt dem.
Säg inte att du inte har gjort det.

För då ljuger du för mig och dig
tänker du på mig?
är jag fortfarane din ögonsten?

Vi vet svaret utan att behöva tänka
du har mig glömt
och ditt hjärta för mig stängt.




Fri vers av Manal
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-11-03 01:51



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Din text fick mig att tänka, på alla de löften man givit och sedan brutit, på alla de människor man sagt så vackra ord till för att senare kasta skit på dem osv. Vad jag vill ha sagt med detta är helt enkelt att jag gillar din text, tycker om texter som får mig att tänka, texter jag kan koppla till mitt eget liv! Bra skrivet!
2004-11-03

    Göte Holmlund
Manal om alla de som glömmer bort sina vänner eller sig själva
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal