Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

leva enkelt

göra sig oberoende

fly samtida påfund,
trender, imbecilla påbud

söka högre sfärer
litteraturen, musiken,
naturens olika kretslopp

det jordiska, grunderna
kapa oväsentligheterna

maten
en bra chili con carne
är en gudomlighet i sig

riesling
knastertorrt
från Rhenfloden

målningar
Biedermeier

låta tankarna vandra
till de fjärran skogarna
nå det upphöjda lugnet




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-06 19:23



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Den plats på jorden där jag trivs bäst är på min stuga vid en havsstrand. Där får jag vara ifred för all stress och oftast bara njuta av stillhet, lugn, mörker ( förutom sommartid förstås) och tystnad.

Dessa saker gillar jag att tänka på som mindfulness eller zen. Det bästa jag vet är en total frihet från yttre sinnesintryck. :-)
2023-10-03

  MagisterZ
Ja...om en ändå kunde sätta den där verklighetsflykten i praktiken nån gång!
2023-05-07

  Tommy Vähä-Rainio VIP
Du skriver dit jag vill!
2023-05-07
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP