Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring?

Är jag vaken

när jag sover ?

 

eller sover jag 

när jag är vaken? 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-05-19 18:37



Bookmark and Share


  Lyrik
Delar känslan.

Ibland är jag trött när jag inte borde vara det och sen är jag vaken när jag borde vara sömnig.
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP