Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång


Någonting bättre

 

Är du säker på dig själv
Har du svårt att tro
Stanna inte för att lyssna
Låt det onda gro

Ta en nypa av det här
Jag lovar dig och svär
Medicinen smakar bra
Ger dig karaktär

Är du bitter på dig själv
Har du svårt att somna
Kämpa inte, flyt iväg
Låt ditt sinne domna

Ta en nypa av det här
Jag lovar dig och svär
Detta piller gör bättre
Till den du är

Till den du är
Till den du är
Till den du verkligen är

Det kommer finnas folk
Som vill se dig gå framåt
Som lockar dig med strunt
och lyckans land

De kommer diskutera
att du tagit ett fel beslut
Men vi skall visa dem
Ett bättre slut

Ett bättre slut
Ett bättre slut
Någonting bättre

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-07 12:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilket sväng. Ett viktigt budskap i texten....hur många piller ska vi ta?
2023-06-08

    Max Poisé
Det var juvenil slutet som jag insåg att det är en sångtext. Kände nästan melodin under läsningen. Bravo!
2023-06-07

  Larz Gustafsson VIP
"Is There a Better Way?" (Status Quo)

Men det onda ska inte gro, utan näpsas.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP