Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”We who are liberal and progressive know that the poor are our equals in every sense except that of being equal to us.” Lionel Trilling.


Kulturstrebrar

hippt inne
coolt trendigt

sittplats i veganhagen
identitetsmat på tallriken

plocka sociala poäng i
seminarierum utan syre

tro att bönder
är som Mandelmanns

kulturstrebrar
tabloidfeminister
kamerakostymer

karriärbefrämjande ordval
direkt från idéfabriken

barometerfolk
med stämgaffel

experter på normkritik
hälsar inte på städerskan
men kallar henne
sanitetstekniker

mer upptagna av
amerikanska serier
än av ekonomisk
demokrati

ner på arbetarkrogen
leker fattiga för en stund
sen hem till bostadsrätten
för sju mill




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-22 16:34



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra sammanfattning av dagen..
2023-06-26

    Ohemulen VIP
Hela Stockholm är fullt av dem.
2023-06-26

  Larz Gustafsson VIP
http://www.ingemarenilsson.com/page9a.html

2023-06-22

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns så många som lever
drabbade av streberfeber" (Dom Smutsiga Hundarna).

Verkligen motbjudande figurer du så livfullt skildrar här.

Mandelmanns är för beskedliga för att vara verkliga.
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP