Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livsglädje

När man älskar någon för mycket
och alla ord har tagit slut
vilka ord ska man ta till sig då?

När man älskar någon för mycket
och alla önskningar har uppfyllts
vad ska man önska sig då?

När man älskar någon för mycket
att tårarna kan börja rinnna
vad ska man göra då?

När man älskar någon för mycket
så har man uppnått sin livglädje
för det har jag gjort.

Jag älskar dem för mycket
alla mina underbara syskon
och särkilt tvillingarna.




Fri vers av Manal
Läst 358 gånger
Publicerad 2004-11-03 21:59



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
al-Walaa'
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal