Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


fragment av en sång

 

I korta klara stunder av samförstånd. Så ser jag dig. Och mig. I en tid där marken under mina fötter värmde röd och jag kunde blunda och känna all den kraft och allt det mod jag har inom mig. Det som är så svårt att uppbåda nu.

Mjukt vaggar jag dig likt ett skötebarn. Håller min hand över din och flätar våra fingrar. Som du alltid gjorde. I stunder av samförstånd. Hållen. Alltid hållen.

Jag kan bara lägga stenar i mönster som fragment av minnen av ett oss. I ett annat universum kunde vi ha andats. Kunde vi ha överlevt. Kunde vi.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-07-09 11:54



Bookmark and Share


    Melona
Helt och hållet håll-käften-vackert!
Älskar och hatar den här texten/dikten på samma gång. Berörd som fan!
2023-07-17

  BenGust VIP
En text direkt ur märkligheten visar på fascination över den natur och mänskligt samförstånd som kunde landat mitt i.
Men som blir fragment vilket sista stycket förklarar:

Jag kan bara lägga stenar i mönster
som fragment av minnen av ett oss.
I ett annat universum kunde vi ha andats. Kunde vi ha överlevt.
Kunde vi.

Bokmärke.
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP