Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansfyllda sökelser. ..



Å du förtorkade enighet

Ser du ej hur virvlande
oenighetens bäck upp-
för sig

Det är en konst vara
oenig utan att vilja
skada varandra

Att färdas fram
till ån forsande
Via älven till det
stora havets Ocean

Som sväljer allt

Och vid väldig hetta
Svävar ut till moln

Som släpper ner
Regn och allting
börjar om. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-16 07:19



Bookmark and Share


  Bengt H
Befriande att läsa! Jag vill inte vara dumsnäll och gå med på allt. Samtidigt som jag vill respektera andra fastän vi tänker olika. Det är en balansgång där. Att skilja mellan person och handling osv.
2023-07-16

    Lena Staaf VIP
Fin liknelse! Oenighet kan vara bra för att tänka efter och syna ens argument. Oenighet på grund av ojämlika villkor är något annat.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP