Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till din text, den ljuvaste ....


Till Esmeralda - min vän

Jag e mormor,
gammelmormor,
mor, syster,
äkta maka
ja och ett och annat
därtill - 

kollega, partner,
ide'-snickare
pratmakare (sällan)

känner för omsorg
för närhet
omtanke
och samspel

har tänkt mig
att flere år står 
mig än till förfogande

luften vibrerar
ljuset omsveper oss

morgondagen
stiger in i
mitt hus

Välkomna!




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-07-19 16:55



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vackert framfört, tack!
2024-02-07

  stormengudrun VIP
"Morgondagen stiger in i mitt hus"
Hoppingivande och vackert!
2023-12-22

  Nina Nightwish
Jag älskar värmen i dina ord. De är så levande. Tack :)
2023-11-03

  Eva Langrath VIP
Fina livsbejakande ord.
2023-07-25

  Fjellhuldra VIP
En härlig bild av stor omsorg
av sina kära.
Samvaro så viktigt iljuva sommartid.
Fin rytm i dikten.
2023-07-20

  Sparvögat VIP
Varsamt lagda ord som lyser ~
av omtankens värme…
Underbar är bilden!
2023-07-20

    Lena Staaf VIP
En fin text som är genomlyst av tacksamhet för ett långt och rikt liv.
2023-07-20

  Kungskobran VIP
Leva livet, nu ska jag leva livet
Ja, leva livet, ja, leva livet
Lill Babs
2023-07-20

  Skatflickan VIP
vackert~ det sista stycket 'morgondagen
stiger in i
mitt hus' skimmrar
2023-07-20

  Eva Helene VIP
Så livsbejakande och goda ord med skön bevingad bild därtill.
2023-07-20

  Maria Sundelin VIP
Låter bra allt det där
Kramar
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP