Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad gör ni goa poesi vänner inför de mjuka, de glädjande, de goa applåder ni får... frågar denna gammelmormor från anno da zu ma med alla mina applåder ... KRAMl


Tack ...

tro den som kan - har faktiskt varit ung en gång - tänker på dig som står inför den överväldigande stunden då du på riktigt blir gammal ... 

funderar hur man klarar sig ur en dylik situation - nehej - det gör man inte - endera gör man bort sig eller så beväpnar man sig - och klarar sig ändå ...

nej - det är nog bättre än så ... 

ett leende,

en snutt av fågelsång,

en strimla av hopp, 

några steg i trappan

och ett skutt

KRAM till er alla

på poeter.se

i denna underbara sommarafton!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-07-26 17:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stor kram tillbaka.
2023-08-03

  Yrre VIP
Stor kram tillbaka fina du
2023-07-30

    Lena Staaf VIP
Det är en nåd att få leva länge och bli gammal! Och varje dag finns något att glädja sig av.
2023-07-27

  Maria Sundelin VIP
Alla åldrar har sina för och nackdelar
Kramar
2023-07-27

  Vindsvala VIP
Tror nog att man klarar de flesta situationer även då med den ökade livserfarenhet man får med åren.
Kram till dig, du fina medvandrare genom livet!
2023-07-27

    Sefarge VIP
Oavsett hur gammal.man
än är. Är det ju underbart
att kunna få möjlighet att
njuta av livet!
Så glädje-sommar i hjärtat
Till Dig och så många
andra medmänniskor,
här i vår tillfälliga
Levnads-tillvaro!
;)


2023-07-26

  Blomma-Stjärna VIP
ett leende och en kram tillbaka!
2023-07-26

  Kungskobran VIP
Jag gör ett sommarskutt
och lever upp
till sommarens fröjder
det gör mig glad och nöjder
2023-07-26

  Eva Helene VIP
Tack och somrig kram tillbaka till dig kära Monika fast utan skutt.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP