Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting i ett

Saga och sanning
Allting i ett
Visste du att
Du formar mig lätt

Allting du andas
Allting du spyr
Upptar min helhet
Gör mig helt yr

Kärlek och hat
Allting i ett
Du i mig båda
Vårdslöst har klätt

Tänk dig hur vackert
Du och jag var
Då du var ledsen
Det i mig skar

Lova och glömma
Allting i ett
Fastän jag inget
Egentligen bett

Lutar ditt huvud
Konstigt på sned
Telefonen din ringer
Jag hinner ej med




Fri vers av Jazz-75
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75