Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens hjärta

Mellan min mors babbel
och min fars frånvaro
Tog en tystnad form i mitt hjärta

Borrade sig djupt
Slog rot i varje cell
Lade sig på mina stämband

Stumheten log
Stumheten neg

Inom mig skrek jag mig hes




Fri vers av Jazz-75
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 14:43



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Bildspråket som används här, får mig tydligt att se hur en person blir mer och mer innesluten... som till slut bara finns, men som ingen verkar se eller höra hur hon skriker... inifrån.

Välformulerat och oerhört berörande bildspråk.
2007-01-24

  KonstigaKatter
Den är stark och sorglig, tycker om ord som du satte samman.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75