Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbelastning

svårt att höra

svårt att fokusera

saluhallar, köpcentrum

intrycken väller in, ofiltrerat

detaljseendet scannar av allting

fläktar, lampor, frisyrer, lukter

sorlet, bullret, trafiken, bruset

allt kommer samtidigt

försöker meditera

en sak i taget




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-17 09:42



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Exakt!

"en sak i taget"... <3
2023-10-02

  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning igen!

Jag har själv skrivit en text om ungefär samma problem: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2143327

2023-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Det stavas "H S P".
Welcome to my world, som Sinatra sjöng.
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP