Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Liv/porträtt

 

Vilja, hon stoppade händerna i byxfickan

vinglade lite av all rundhet från

stenarna under skorna, blickade

bort, mot det vördnadsfulla.

En del säger horisont,

Hon sa, liv 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP