Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofternas kemi... eller, Då ögon tåras.

 

 

Med strumporna av

 

Känner jag att du är här

 

Tiger och lider 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-08-17 11:22



Bookmark and Share


    Xena
*
fnitter

*


stackarn sitter han och svintorengör de små fossingarna nu'?
2006-08-20

  DanSan
***********************

Hahaha underbart (LOLOL)!!!

Här fick jag ett gott skratt!!!

Hugerama Dan

***********************
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit