Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild.


son/porträtt

 

 

Hon tände ljusen där allt kallt

kom sig vid, som en slags

förlossning emot vintertid.

Och som lågorna tände ett skimrande sken

och mörkret drog sitt längre ifrån

visste hon vart modet kom ifrån.

Ty ljus håller vi, Ur hjärtat det färdas

att i det svåra  böjas, härdas

 

Mod det föds ut gnistan av hopp

ur kärlek som har modet att säga stopp.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-19 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP