Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått nog


Vet du vad

jag har kommit på en sak.


Du är ingenting

du är inte värd någonting.


Förlåt men det är sant

för du har sårat mig gång på gång.


Om du älskade mig

skulle du aldrig göra så.


Jag tänker inte vara

den som du alltid kan komma till och gå ifrån.


Jag är en människa

med känslor och ett ömt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 328 gånger
Publicerad 2004-11-05 13:57



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
och jag håller med dig...han är inte värd din kärlek. Tack för påminnelsen!
2004-11-06

  ospray
när man äntligen kommer till den insikten =))
2004-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal