Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


formgivning

 

Jag ville vara en sådan man

Också

Den som la sig tidigt för att vakna i ottan

Och se så där mjukt sexigt sömndrucken ut

När hon med stort H kom med champagne och vackra lockar

Och få mjukisbyxor att sitta snyggt

Jag ville också vara en sådan man

Som väntat i åtta år och ändå lägga sig tidigt för att vakna i ottan




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-23 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP