Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det...?

Tysta, osynliga tårar

kramandes den mjuka kudden

känslan av ensamhet

 

Tysta, ohörbara skrik

som ingen annan hör

känslan av utanförskap

 

Tysta, oförstående tankar

 

VAR DET...

...MITT EGET FEL?




Fri vers av Cajsa
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-08-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg