Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


loft.

 

 

Jag vill rista en dröm,

vid morgon förbrukad,

men inbarkad i hjärtats

innersta vrå.

Som en i hågkomst ur intet men

ändå en känsla,

som ingen dag rår på. 

Varsamt ska jag förnimmelsen bära

röra vid allt svårligt fångat,

bära det genom skikt av dag

tills kvällens återkomst och jag somnat.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-01 23:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sensibla Annika.
2023-12-02

  Katinka VIP
Jättefin. Gillar eftertänksamheten i din dikt.
2023-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP