Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


drÖm

 

 

Du har ett följe, vinter

det bistra, kyliga kalla.

Dock i ljus för du en elegans

som den stoltaste av alla.

 

Och jag ser dig, har dig fastän

viljan har motigt att gå.

Det är ju våren  jag längtar till

dit haven har mod att slå.

 

Där hjärtat är rosenknopps röd

löv känner vid en kind,

Så hav ditt under norrsken, kyla

nen jag tränger juni vind.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-09 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP