Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


DärFör/levnad

 

 

Hon kände att om ord kunde bryta

barriärer vore skenet från livet

som ljusblått, eller rosa.

Att livskvalitet ekade över berg

genom dalar.

Där flödade längtansfloden

över sten och stam

ristade stavelser i slam

levnaden, hon förnam.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-31 21:46



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tar mig en fartfylld tur över ditt underbara landskap - tack och godfortsättning på vintern! Monika
2024-02-01

  KYREUS of Sweden
Ord som smeker hjärtat
får själen
av spira - av längtan.
Du är ömsint,
bästa Annika.
2024-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP