Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla fåglar flyger

Alla fåglar flyger
i medgång
motgång och nedgång
alla färdas vi
i universum

det är sent nu
senare än du tror
på livets scen

varje dag
vi har
färdas vi

Låt oss vara klara
klara i oss själva
och klarsynt vårda
vår lilla del
av kampen för
att var och en ska få
sin egen lilla vrå
något eget att skapa
och människor att älska

Vet vi vem vi är
vet vi vad som är värt

finns ingenting bättre
att önska

finns inget att frukta
döden har ingen tid
vi har all tid

All tid färdas vi




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-09 00:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så kloka ord. Tack!
2024-02-12

  Respons VIP
Vackra viktiga rader!
2024-02-10

    Tidsljus_Timelight
Dronten
Flög inte
Färdades
Till utrotning
2024-02-09

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om livsresan! Om att vi ständigt färdas men ändå samtidigt vill ha vårt lilla hörn där vi känner oss trygga och hemma.
2024-02-09

    Lena Söderkvist VIP
Och vem vet vart vi är på väg egentligen. Välskrivet om möten och det okända, som vi är en del av var och en av oss.
2024-02-09

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som förmedlar vikten av självkännedom och medmänsklighet.
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP