Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


baRa

 

 

Jag skulle vilja vara ditt land,

med vikar, kobbar och skär

där ute mitt i livshavet

att vara din smula lä.

 

Vi kunde fiska, sola på klippor

vandra över sten

gömma oss i en grottor de gånger

vinden ven.

 

Eller ens en båt, en eka

med åror som tar tag

önskar jag att jag kunnat ge dig

för att lätta din dag.

 

Mina fickor äger inget land

ens ekor som kan färdas över hav

Men om jag fick vara ditt kompass

din länning vid de svåraste av dar.

 

En kaffe från en termos

en fika just ingenstans,

men om jag kunde, om jag förmått

hade jag varit ditt varma land.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-13 11:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Bra vara klara.
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP