Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt är livet... i bland.


Marathonlopp

Det snurrar i huvudet och det känns
som om kroppen ska sprängas i bitar.
Pulsen kan mätas en decimeter i från huden.
Vill bara springa, springa långt härifrån.
Springa långt bort från mig själv.
Springa dit där jag kan andas frisk luft
och inte den som andra nyss andats ut.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-08-20 19:55



Bookmark and Share


  Howlit
Ja... ibland vill man bara skrika... och gömma sej, för sej själv. Den enda person man inte kan göra det med...ironiskt va?

Blev så himla glad att se dej här igen...

Ta nu inte lika lång paus igen, utan var här nu ett tag så vi får njuta av dina alster...

Kram
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten