Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attityd

Rå luft -
under en grå himmel
inte en solstrimma
i sikte

går in till poeter.se
och läser Maritas fina
vattendroppe-dikt
och ler

alla väder
alla känslor
slit och lek
allt finns

allt är precis
som det ska va
varendaste dag
det är bara att följa med

vad jag kan ändra på är
min attityd
med vilken jag kan skapa
en ny utgångspunkt

på så sätt är livet likt
ett kalejdoskop!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-19 14:49



Bookmark and Share


  Respons VIP
En varm plats att finna glädje i när vintern är som värst. Heja Marita och heja dig!
2024-02-20

    Lena Staaf VIP
Fin text! Det jag kan ändra på är mig själv. I bästa fall. Om jag har ett öppet sinne.
2024-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och tänker...ja vi får möta dagen som den är.
Fin liknelse med kalejdoskopet.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP